Háztól - Házig

Háztól - Házig Szolgáltatás

Keressen minket | Díjak

Háztól - Házig ruhatisztítás - ProClean.hu

Keressen minket

Gyűjtse össze a felvett, gyűrött ruháit. Mindenféle ruha mosását vállaljuk, az ágyneműtől, egészen a legkülönlegesebb alkalmi ruháig.

Vállaljuk tüz esetén a tűzkárból származó kormos, füstös, kellemetlen szagú ruhák tisztítását is, biztosító által elfogadott számlával, minősítéssel.

Hívjon minket bizalommal a +36 20 500 3333-as telefonszámon vagy írjon emailt az info@proclean.hu címre. Széleskörűen és rugalmasan igyekszünk kielégíteni ügyfeleink igényeit, rendszeres és alkalmankénti mosást is vállalunk. Válassza ki az Ön számára legalkalmasabb időpontot, amikor szeretné, hogy mosatlan ruháiért elmenjünk.

Az előzőleg egyeztetett helyszínen és időpontban egy segítőkész futár fog érkezni, aki átveszi a tisztításra váró ruhákat, majd egy igazoló szelvényt ad Önnek, amely tartalmazza, a szolgáltatás árát és a visszaszállítás dátumát. Nyugodtan a gondjainkra bízhatja mosatlan ruháit. Nagy szaktudású munkatársaink átvizsgálják a tisztításra váró ruhákat, hogy a legkiválóbb alkalmazást használják. Kívánság szerint hajtogatjuk vagy akasztjuk ruháit. Minden egyes ruhadarabot ellenőrzünk, mielőtt visszaszállítanánk. Cégfilozófiánk a precizitás, megbízhatóság és a kifogástalan minőség. Célunk a tökéletes ruhatisztítás. A legnagyobb gondosság mellett – vállfán vagy összehajtogatva védőfóliákkal fedve – visszaszállítjuk ruháit az előzőleg telefonon egyeztetett helyszínre és időpontban.

A frissen tisztított ruhákat egészen az Ön ajtajáig szállítjuk.

Töltse szabadidejét Családjával, Barátaival vagy a hobbijával.

Háztól - Házig díjak - ProClean.hu

Díjak

Futárunk INGYEN felveszi Önnél a tisztításra váró textíliát, majd patyolat tisztán, vasalva, csomagolva vissza is viszi Önnek. Ehhez csak meg kell adnia a textília felvételének és leadásának helyszínét és időpontjait! A szolgáltatás igénybevételéhez minimum 20000 Ft értékű tisztítási szolgáltatást kell igénybe vennie.

Amennyiben a tisztítás értéke nem éri el a 20000 Ft-os limitet szállítási díjat számolunk fel.